Goed nieuws voor de fans van Blindspot: NBC heeft de serie al heel vroeg vernieuwd met een tweede seizoen. De serie met Sullivan Stapleton en Jaimie Alexander is de nummer één nieuwe serie van dit herfstseizoen.

Blindspot is erg sterk begonnen. De serie haalt een 3,7 in de belangrijkste demografie en trekt gemiddeld 12,7 miljoen kijkers. De serie domineert dan ook het tijdstip waarop het wordt uitgezonden. Zo een vroege vernieuwing is niet gebruikelijk, maar doordat de serie een procedural is (net als The Blacklist) heeft NBC er vertrouwen in. Daarnaast presteert de serie bijzonder sterk in uitgesteld kijken.

“Wij zijn erg blij met het succes van Blindspot en wij willen onze producers en cast bedanken voor het creëren van een van de meest fascinerende shows op televisie. Jaimie en Sullivan weten uitstekend elke week de spanning te verhogen in het oplossen van het mysterie rond Jane’s tattoos”, zei Jennifer Salke van NBC.

Over de auteur

Owner/Blogger
Google+

Voormalig redacteur bij Film Abides en Mijn Serie. El Capitan bij Meneer Vevie. Ik ben ikke. I have never claimed to be anyone else. Tof dat je meeleest met mijn avonturen.

Gerelateerde berichten

2 reacties

  1. Joop Liefaard

    Ik vind Blindspot een prima serie om naar te kijken. De ene aflevering is beter dan de andere maar over het algemeen een voldoende.

    Beantwoorden

Geef een reactie