Goed nieuws voor de liefhebbers van Fargo: FX heeft de serie namelijk vernieuwd met een derde seizoen. De serie is op dit moment bezig met de tweede seizoenshelft van het tweede seizoen. Een tweede seizoen dat enorm positief is ontvangen.

Fargo is gebaseerd op de gelijknamige film van Ethan en Joel Coen. Frances McDormand won een Oscar voor haar bijdrage aan de film. Het eerste seizoen sleepte drie Emmy’s in de wacht en werd alom bejubeld door critici. FX kondigde nog geen nieuwe castleden of startdatum aan voor het nieuwe seizoen.

FX logo“Seizoen twee van Fargo is een uitzonderlijke prestatie. Door Noah Hawley’s meesterlijke verhaalvertelling kunnen wij niet wachten op het derde seizoen”zei Eric Schrier van FX.

Het tweede seizoen van Fargo speelt zich af in 1979. Rollen zijn er voor: Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Patrick Wilson, Ted Danson, Jean Smart, Nick Offerman, Brad Garrett, Kieran Culkin en Bruce Campbell.

In het eerste seizoen speelden Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Colin Hanks en Allison Tolman. Zij kregen allemaal een Emmy-nominatie voor hun werk.

 

Over de auteur

Owner/Blogger
Google+

Voormalig redacteur bij Film Abides en Mijn Serie. El Capitan bij Meneer Vevie. Ik ben ikke. I have never claimed to be anyone else. Tof dat je meeleest met mijn avonturen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie