Er is slecht nieuws voor drie series van TNT. Afhankelijk van welke televisiekijker je het vraagt, tenminste. TNT is namelijk bezig geweest met een grote schoonmaak en daar zijn drie series het slachtoffer van geworden. Legends, Public Morals en Agent X keren volgend seizoen niet meer terug op het door ons zo geliefde kleine scherm. Alle drie series presteerden niet goed qua kijkcijfers, waardoor dit nieuws niet echt komt als een verrassing. De kijkcijfers van deze series bleven namelijk ver achter bij de kijkcijfers van Major Crimes en The Librarians. Deze twee series werden met Murder in the First wel officieel vernieuwd door TNT.

Deze drie series waren nog restanten van het vorige regime van de zender. Legends heeft het nog geschopt tot een tweede seizoen. Public Morals en Agent X verlaten de televisiewereld door de achterdeur en zijn al na een seizoen gecanceld.

TNT vernieuwde al eerder Major CrimesMurder in the First, The LibrariansRizzoli & Isles en The Last ShipGood Behavior en Animal Kingdom zijn de nieuwe series die zich samen met The Alienist voegen op het aankomende uitzendschema van TNT.

Kijkcijfers Legends, Public Morals en Agent X

Agent X behaalde de beste kijkcijfers van de drie series, maar kreeg het wel zwaarste te verduren van de critici. Public Morals behaalde wekelijks net onder de miljoen kijkers. Legends presteerde dan net weer iets beter dan Public Morals. 

 

Over de auteur

Owner/Blogger
Google+

Voormalig redacteur bij Film Abides en Mijn Serie. El Capitan bij Meneer Vevie. Ik ben ikke. I have never claimed to be anyone else. Tof dat je meeleest met mijn avonturen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie